Workshops

Omdat we niet overal 100% aandacht in kunnen steken in alles wat we aanbieden zijn we blij met de samenwerking met een groep professionals die ieder voor zich persoonlijke kwaliteiten hebben en inzetten om iedere bezoeker van the Soulcircle uit te nodigen en te ondersteunen in haar of zijn proces tijdens de workshops of persoonlijke begeleiding.

Het is mooi en we zijn dankbaar om te zien en te voelen dat zoveel mensen, zowel deelnemers als trainers de weg naar the Soulcircle weten te vinden. Iedereen is welkom bij the Soulcircle ongeacht, religie, overtuiging, opleiding, sekse, leeftijd of achtergrond.

Meditatie:

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluks-beleving. Wanneer je mediteert kom je op de eerste plaats tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Het helpt je te ontspannen en je leert jezelf beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard.

De meditatiekring is een groep mensen die elke week bij elkaar komt en waar iedereen vrijblijvend bij aan mag sluiten. Bij mooi weer mediteren we in het prachtige park achter ons huis. De bijzondere omgeving nodigt je uit om in stilte bij jezelf te komen.

Lees hier verder

Door samen te mediteren en te verbinden kunnen we in contact komen met onze kern en kunnen we de liefde en verbondenheid met onze ware kern en onze samenleving ervaren.

In de ruimte staan stoelen, meditatiestoelen, kussens en bankjes. Je bent dus niet verplicht om op een meditatiekussen te gaan zitten. Belangrijk is wat goed voelt voor jou!

Bijdrage: €5,00 / €45,00 tienrittenkaart inclusief thee en lekkers.

Verzorgd door: Regina Wiericx & Ruud Maas

Mediteren kun je leren:

Wil jij graag leren om wat rust in je drukke bestaan te creëren, wat tijd voor jezelf te nemen en de gedachten even de gedachten te laten zijn zonder er iets mee te hoeven doen. En wil je dat op een laagdrempelige manier ervaren geef je dan nu op voor 4 bijeenkomsten waarbij we je de ins en outs vertellen.

The Soulcircle neemt je mee in de wereld van meditatie en leert je diverse vormen zodat je kunt ervaren welke vorm het beste bij je past. Van begeleide meditatie en het concentreren op de eigen ademhaling of een bepaald voorwerp naar het mediteren door middel van beweging en klank tot totale stilte.

Lees hier verder

Mediteren is innerlijke stilte maken, bewust worden van de opkomende gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen, en die laten wegvloeien om te komen tot een ‘leegheid’, waarin nieuwe inzichten zich aandienen.

Het helpt je om een rustpuntje in de dag te vinden, om je bewustzijn te trainen. Voor een moment laten we de externe wereld even voor wat het is en keren we ons naar binnen om te zien wat zich daar eigenlijk af speelt.

Bijdrage: € 50,00 voor 4 bijeenkomsten

Verzorgd door: Regina Wiericx

De Verdieping:

Bewustzijnsontwikkeling voltrekt zich altijd in lagen, vergelijkbaar met de lagen van een ui, en met deze training ontdekken en ervaren we nog verder de magie van de chakra’s en het energetisch spectrum dat daarmee samen hangt.

We doen dit onder meer aan de hand van visualisaties, meditaties, energetisch werk en diverse technieken om de ervaringen te laten “stollen”.

Zoals jullie gewend zijn in de eerste training zullen wij onze coaching en begeleiding inzetten om jullie persoonlijke en groepsprocessen….

 

Lees hier verder

…te ondersteunen en zullen we samen het pad bewandelen naar meer inzicht en zelfreflectie maar vooral naar zelfliefde.

Kortom een individuele en groepstransformatie om (wederom) van te genieten!

Deze Verdieping is alleen bedoeld voor mensen die de (basis) chakratraining hebben gevolgd (7 poorten van verlichting / De Kracht van de chakra’s)

Bijdrage: € 245,00 inclusief materiaal, thee, hapjes en biologische / vegetarische lunch

Verzorgd door: Regina Wiericx & Ruud Maas

School voor Mana:

Mana betekent in het Polynesisch.. Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.
Mana is ook als Manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de Ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf.

Mana zorgt voor diepere verbinding met jezelf waardoor eigenliefde groeit. Dit helpt jou om nog meer in je kracht te komen. Je authentieke, kwetsbare zelf kunnen zijn, met een open hart, is de grootste kracht die er is.

Lees hier verder

Je zult Mana van mij ontvangen, waar ik als instrument fungeer tussen jou en je hoogste Zelf in samenwerking met jouw beschermengel , met de verlichte meesters en andere liefdevolle helpers uit het licht, met als doel jou in je volle lichtkracht te brengen.

De Mana geeft precies aan waar je staat op je aardse reis, waar je je naar toe begeeft, jouw levensdoel, de blokkades die nog uitgewerkt dienen te worden, waar je nog belast bent door bagage uit je familie. Mana verbind je vooral weer met wie jij in essentie bent.

Bijdrage: € 350,00 voor 10 bijeenkomsten

Verzorgd door: Marieke Meulenberg

Wereldliederen zingen:

Liederen over en van het verlangen naar licht en warmte, over de stroom van het leven, de vreugde, het verdriet….. Uit diverse culturele en spirituele bronnen zingen we bijzondere teksten en mooie melodieën die ons hierin leiden.

Graag nodigen wij jullie uit om mee te zingen, je te verbinden en vooral om te genieten. Voel je vrij om vrienden of vriendinnen mee te nemen.

Bijdrage: € 15,00

Verzorgd door: Wilma van Ineveld, Ton de Hoog en Piet Somers

 

Lees hier verder

 

 

Kinderyoga:

Spierversterkend, goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, vergroot de weerbaarheid, versterkt je innerlijke kracht, voert overtollige energie af, brengt ontspanning en geeft je zelfvertrouwen! Leer je eigen grenzen kennen en die van de ander, respectvol met elkaar omgaan staat de gehele les centraal.

Bij de kinderyoga krijgt het kind de vrijheid om te ontdekken wie hij of zij is, te versterken wie hij of zij is en te zijn wie hij of zij is.

 

Lees hier verder

Het kind leert de weg naar zelfvertrouwen kennen met behulp van yoga oefeningen, creativiteit, massage, zingen, dansen en heel veel plezier!

En met goed weer heerlijk buiten in het park van the Soulcircle.

Bijdrage: € 21,50 per maand / Gratis proefles

Verzorgd door: Saskia de Bot – Wagemakers

Tieneryoga:

Lekker met je leeftijds- genoten op yoga en daarna lekker even chillen met een kopje thee…… je bent van harte welkom! Hier kom je mensen tegen die net als jij lekker in hun vel willen zitten, die verbinding willen maken en willen genieten van de gezellige bijeenkomsten elke week.

Spierversterkend, goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, vergroot de weerbaarheid, versterkt je innerlijke kracht, voert overtollige energie af, brengt ontspanning en geeft je zelfvertrouwen! 

Lees hier verder

Leer je eigen grenzen kennen en die van de ander, respectvol met elkaar omgaan staat de gehele les centraal.

Bij goed weer heerlijk buiten in het park van the Soulcircle.

Bijdrage: € 21,50 per maand / Gratis proefles

Verzorgd door: Saskia de Bot – Wagemakers

Mindful ouderschap:

In samenwerking met ‘WegWijs Roosendaal’. Daarom is deelname voor inwoners van Roosendaal gratis en inclusief materiaal. De training is geschikt voor ouders van kinderen / jongeren in alle leeftijden.

Net als de MBSR/MBCT mindfulnesstraining bestaat het programma uit oefeningen die je leert en ervaringen uitwisselt. Elke bijeenkomst heeft een thema. Thuis oefen je de meditatietechnieken met behulp van mp3 bestanden. 

Lees hier verder

Je doet ook oefeningen die gericht zijn op je kind en op je rol als ouder.

Mindful ouderschap in een druk bestaan.

Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Hoe ga je om met ouderlijke stress? Hoe verdiep je de band met je kind? Hoe voorkom je dat je dezelfde fouten maakt als je eigen ouders, of door niet dezelfde fouten te maken, andere fouten maakt? Hoe blijf je samen ouders, in goede en slechte tijden?

Bijdrage: Gratis

Verzorgd door: Marianne Knops in samenwerking met WegWijs Roosendaal’

Stilte maar dan anders:

Stilte kan heel ongemakkelijk aanvoelen en het liefste wat we doen is dan toch geluid produceren.

Niet omdat we dat fijn vinden maar omdat we de stilte niet gewend zijn, de leegte willen vullen en we naar afleiding zoeken. Een dag in stilte doorbrengen laat je ervaren wat stilte is.

Niet hoeven en moeten praten, uitleggen of vragen. Absolute stilte ervaren in je binnen en buitenwereld. 

 

Lees hier verder

Door stil te zijn en met je aandacht naar je innerlijke stilte te gaan kun je de klanken horen. Even alle aandacht voor jezelf.

Het gehele programma op deze dag wordt in stilte gedaan en bestaat onder andere uit meditatie, klankenbad, schrijven etc.

Een mooie dag gevuld met bijzondere momenten. We maken gebruik van de prachtige tuin en met goed weer zullen we ook daar in stilte een aantal activiteiten aanbieden.

Tijdens de pauze krijg je een heerlijke biologische / vegetarische lunch aangeboden die door ons zelf is klaargemaakt.

Laat je verrassen en verwennen. Laat je verwonderen en luister naar het geluid van de stilte. Een dag van bezinning en verdieping waar de stilte mag spreken.

Bijdrage: € 75,00

Verzorgd door: Regina Wiericx

Kleur, geur en klankbeleving:

Geef je volledig over en laat je meevoeren op de klanken en trillingen van de instrumenten, van stilte, geuren en kleuren.

Liggend op je matrasje genieten van de klanken die tot een diep niveau bij je binnen stromen.

Een klankschalen meditatie ervaar je met meer dan alleen je gehoor. Een reis door het lichaam van klanken en trillingen zorgen voor een intense beleving.

Wanneer je beseft dat alles om je heen een constante vorm van vibratie is, verklaart dit natuurlijk een heleboel.

 

Lees hier verder

Elke atoom, cel, weefsel en orgaan zendt vibraties uit, ongeacht of we dit doorhebben of niet.

Tijdens de klankhealing maken we gebruik van diverse instrumenten waaronder de Tibetaanse klankschalen, de gong, en de kristalen klanken. Daarnaast hoor je de klanken van diverse rain­stick, ratels, oceandrums etc.

the Soulcircle heeft alles in huis om de avond zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Geen gesleep met matrassen, dekens en kussen, daar zorgen wij voor.

Bijdrage: € 15,00

Verzorgd door: Regina Wiericx

Dynamic Breath Awakening:

Dynamic Breath Awakening is een dynamische ademmeditatie die je liggend doet. Je ademt vol en diep op inspirerende muziek en hierdoor ga je een intens meditatieproces in.

Het is 1 van de meest krachtige methodes om in contact te komen met je innerlijke rust.

Het zuivert je lichaam, geest en ziel en weekt oude woede, angsten, verdriet en oud zeer los zodat het naar buiten kan komen.

Je pure levensenergie komt weer vrij en de ademhaling zorgt ervoor dat je in het hier en nu blijft.

Lees hier verder

Verwacht diepe en krachtige veranderingen. De Dynamic Breath Awakening zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Probeer het eens en laat je verrassen, de ervaring leert ons dat als je het eenmaal hebt ervaren dat je blijft terugkomen.

(de Dynamic Breath Awakening is niet geschikt voor mensen die last hebben van psychoses, bij zwangerschap en ook niet voor jongeren onder de 18)

Bijdrage: € 20,00

Verzorgd door: Amudra Madhura

Drumcircle Apurimac:

In deze drumcirkel gaat het vooral om het plezier van samen drummen.

De drumcirkel is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar, die een Sjamanendrum heeft of een handdrum. Ervaring is niet nodig.

We beginnen elke avond met een half uur intuïtief drummen, uitgaande van ons gevoel en onze intuïtie, “dat wat er bij je binnen komt”. Dit kan zittend, staand of lopend door de ruimte.

Voel wat voor jou passend is.

Na een korte theepauze, gaan we naast het intuïtief drummen,
ook oefenen met drummen op ritme en het op verschillende manieren bespelen van de drum.

Lees hier verder

Hierdoor leren we de drum op een andere manier kennen.
Soms maken we hierbij gebruik van begeleidende muziek.

Apurimac betekent vrij vertaald; De Krachtige Spreker.
Niet alleen de drum is een krachtige spreker door zijn diepgaande
trillingen, geluid en resonantie maar ook de drummer zélf is een krachtige spreker. Laat al je potentie, je authenticiteit, je kracht maar zeer zeker ook je Stilte horen door het geluid van je drum.

Bijdrage € 10,00
Verzorgd door: Silvie Luykx

Mindfulness stilte ochtend:

Tijdens deze stilteochtend word je uitgenodigd om in plaats van afleiding te zoeken maar eens gewoon te zijn waar je bent.

We wisselen zitmeditatie af met loopmeditatie en bewegingsmeditatie. Deze ochtenden worden verschillende keren per jaar georganiseerd. Enige ervaring met meditatie is gewenst.

Deze dag is ook zeker geschikt als verdieping tijdens of na een Mindfulness training of als voorbereiding op een Mindfulness intensive weekend.

Lees hier verder

Bijdrage: € 15,00

Verzorgd door: Marianne Knops & Willem van Ineveld

Kinderyoga afsluiting van het jaar:

We sluiten het jaar weer af met een heerlijke dag vol plezier en avontuur.

Samen yoga, lunchen, knutselen dansen en plezier maken. Heerlijk genieten van elkaar en de groep. Even alle aandacht voor elkaar.

Op een ontspannen en speelse manier worden de oefeningen uitgevoerd.

Bij goed weer maken we gebruik van het privépark bij the Soulcircle.

 

Lees hier verder

Lachen en plezier staat voor op! Wil jij ook graag meedoen? Wacht dan niet te lang met je aan te melden. Jullie zijn van harte welkom!

Bijdrage: € 25,00 pp / inclusief hapjes, drankjes en lunch.

Verzorgd door: Saskia de Bot – Wagemakers & Regina Wiericx

Kundalini yoga:

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, bij regelmatige beoefening wordt je je bewuster van je mens zijn.

Je wordt je bewuster van je eigen acties en het gevolg daarvan en hierdoor kun je beter communiceren vanuit het hier en nu.

Kundalini yoga werkt heel direct op het zenuw- en klierstelsel, hierdoor kun je meteen het effect voelen in je lichaam. Meer ontspanning, meer vitaliteit en een betere focus en helderheid zullen merkbaar zijn.

Lees hier verder

Kundalini yoga is een totaal andere vorm dan bv Hatha yoga, er zijn geen statische houdingen maar juist beweging, veel ademtechnieken en soms een mantra of klank daarbij.

Er is geen ervaring nodig omdat elke oefening aan te passen is aan jouw lichaam. Het kan zelfs op een stoel. Kom ervaren en voelen in hartsenergie.

Bijdrage: € 17,50

Verzorgd door: Amudra Madhura

Tribal Trance Dance:

Tribal Trance Dance is een hedendaagse trancedance die je uitnodigt om je maskers van oude conditioneringen en beperkingen af te leggen en thuis te komen in jezelf.

Je danst geblinddoekt met of zonder voorafgaande intentie op inspirerende muziek zoals african drums en didgeridoo en dit zal je in combinatie met de speciale fire breath diep in jezelf brengen.

Je laat je lichaam bewegen hoe het wil bewegen zodat de energie vrij kan stromen zonder beperkingen van je “mind”.

Lees hier verder

Als je je er helemaal in overgeeft zul je heel diep gaan, oude trauma’s kunnen oplossen en nieuwe inzichten komen duidelijk naar boven.

Je kunt zeggen dat het een therapeutische sessie is zonder gesprek maar met dans, daarnaast kun je het ook gewoon als een heerlijke verdieping zien van het zijn met jezelf.

Heerlijk dansen, je vrij voelen, vanuit je hart bewegen.

Bijdrage: € 20,00

Verzorg door: Amudra Madhura & Regina Wiericx

De kracht van de chakra’s:

Wat zijn chakra’s, waar dienen zij voor en hoe krijgen wij de chakra’s in balans als zij uit evenwicht zijn?

Dit zijn enkele vragen waar we deze cursus op in gaan. In deze tien weekse cursus gaan we samen op reis, op zoek naar onze energiecentra’s.

We gaan ontdekken welke plaats zij innemen, waar zij voor dienen en wat je kunt doen als je uit balans bent.

Daarnaast leer je te luisteren naar je lichaam en kun je zelf op zoek gaan naar eventuele stagnatie in het centra.

 

Lees hier verder

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals meditatie, visualisatie, klank, lichaamswerk en dans. Op de eerste dag ontvang je een cursus- map waarin je de informatie die gedurende de cursus wordt uitgedeeld kunt opbergen.

Tijdens de training gaan we de diepte in, zoekende naar dat wat jou belemmerd in je dagelijks leven, in wat je tegenhoudt je droom te leven. Te gaan voor datgene waar je hart van gaat zingen. Door onze vaardigheden die we hebben als gecertificeerd coach zullen we je dan ook begeleiden bij je persoonlijke proces dat zich tijdens deze training kan aandienen.

Heb je dus een traumatische ervaring op het niet mogen zijn, het niet kunnen uiten, seksueel misbruik, pesten en of mishandeling dan zit dat gekoppeld aan een chakra en daardoor zal er ook een beroep gedaan worden op je energie horende bij dat chakragebied waardoor het je beperkt te doen wat je zou willen doen. Puur vanuit een eerdere ervaring en eerdere reactie kun je jezelf blokkeren. Dit kan zorgen voor zowel energetische / emotionele als fysieke klachten.

Elk chakra heeft bepaalde eigenschappen, zijn eigen kleur, klank, functie in het lichaam en is gekoppeld aan bepaalde emoties en organen. Door je lichaam te leren kennen en de signalen op te pakken die het lichaam afgeeft kun je er zelf voor zorgen dat je energie in balans blijft.

Naast de chakra verdiepen we ons in de violette vlam. Een krachtige zuivere energie die ons helpt ons energiesysteem te schonen, te beschermen en ons bij kan staan in moeilijke situaties. We gaan de violette vlam activeren en leren hoe we er mee te werken.

Als laatste zullen we de verschillende lichamen behandelen. We kennen allemaal ons fysieke lichaam en waarschijnlijk hebben vele al van ons energetisch lichaam gehoord. In totaal hebben we 8 lichamen die ook ieder een doel hebben. Tijdens de 9e bijeenkomst zullen we hier verder op ingaan.

Omdat we juist naast de training ook persoonlijk begeleiden hebben we besloten om een maximaal aantal deelnemers in de groep toe te laten. Iedereen heeft recht op de tijd en aandacht die hij of zij nodig heeft om te ontwaken en te groeien.

De cursus wordt gegeven op:
Woensdag 6 – 20 november / 11 december / 8 – 22 januari / 5 – 19 februari / 4 – 18 -22 maart
Zaterdag 22 maart is de afsluiting van 10:00 tot 16:30 uur.

Zaterdag 22 maart 2019 hebben we een afsluiting waarbij we iedereen een mooie, fijne dag willen bezorgen die aansluit op dat wat we gezamenlijk 9 weken hebben beleefd en gedeeld. De uitnodiging hier is om je vooral lekker te laten verwennen.

Bijdrage voor deze cursus is € 245,00 inclusief materiaal, thee, hapjes en biologische / vegetarische lunch op zaterdag 21 maart

Voor deze cursus wordt een voorschot gevraagd. Je deelname is bevestigd wanneer het voorschot is ontvangen door the Soulcircle

Gelieve € 45,00 over te maken op rekening NL84 INGB 0007 1277 17 tnv R.M.J.F. Wiericx met vermelding “Chakra’s” plus je naam.

Zodra deze binnen is ben je verzekerd van een plaatsje.
(mocht je financieel wat minder te besteden hebben of moeite hebben met de betaling dan horen we dat graag)

De cursus wordt verzorgd door Ruud & Regina
Beide gediplomeerd Intuïtief trainer en beheerders van the Soulcircle.

‘Heel jezelf… Heel de Aarde’:

7 Verbindingsavonden met een Sjamanistische Touch.

Los te volgen of juist als pakket.

Er zijn 7 fantastische krachten uit alle windrichtingen die ons leven kunnen verrijken… Tussen Hemel en Aarde zijn wij omringd met de 4 scheppende energieën van de windrichtingen. Met als zevende punt, het middelpunt: ons hart.

Hoe meer we deze energieën toelaten en ermee in verbinding gaan hoe dieper we onszelf leren kennen zoals we van nature zijn. Leven we onszelf vanuit deze schitterende blauwdruk: hoe meer de hele Aarde zal bloeien en gedijen. 

Lees hier verder

Tijdens deze verbindings avonden duiken we de diepte in. We versterken de verbinding met onszelf en elkaar op een hele nieuwe manier met hulp van nieuwe & oeroude rituelen.

De belevings-avonden zijn gericht op:
– de verbinding met je intuïtie versterken
– nieuwe kracht ontvangen
– het leven vieren

Voor Wie?
– Jij je verbonden voelt met de Aarde en het leven wilt vieren
– Nieuwsgierig bent naar de Inca-traditie
– Affiniteit hebt met Sjamanisme
– Jezelf op een nieuwe manier wilt leren kennen
– Je (meer) verbinding zoekt in je leven
– Jij verdieping in jezelf wilt vinden
– Jij je leven wilt verrijken

Wat gaan we doen?
De thema’s van de bijeenkomsten volgen de windrichtingen zoals we kennen uit de Inca filosofie. De avonden worden gevuld door een harmonieuze afwisseling van:
– introspectie
– muziek
– beleving
– stilte
– beweging
– sharing
– oeroude rituelen

mindfulness, soundjourney, beweging, delen/sharing, acro-yoga, samen klanken maken, dansen, thema ervaren & delen, samen oefeningen. Meditatie, visualisaties.

En dit alles met een touch van Sjamanisme en eigenheid in een gedragen sfeer.

Er is een vaste structuur van de avond en een thema per avond als middenstuk. (Zie hieronder) Fijn toepasbare wijsheid uit de Inca traditie zal ons helpen om per avond invulling te geven aan deze thema’s.

Avond 1
Thema: Zuiden – Slang
27 november 2019 van 19:30uur t/m 22:00uur.

Samen ontdekken we de scheppende energieën van het zuiden om ons leven te verrijken. Een afwisseling bewegingsoefeningen en visualisatie zullen ons hierbij helpen om als het ware onze oude huid los te laten.

Neem je een legging / joggingsbroek mee?

Avond 2
Thema: Westen – Jaguar
17 december 2019 van 19:30 t/m 22:00 uur.

Het is december…
hoe mooi is het om juist in deze donkere periode met het licht bezig te zijn?
Je leert alles over Jaguar; die lichtmeester is…
We zullen middels visualisatie en oefeningen op een nieuwe manier kunnen verbinden met deze scheppende kracht die ons leven wil verrijken.

Avond 3
Thema: Noorden – Kolibri
15 januari van 19:30uur t/m 22:00uur.

Met elkaar vormen we een ontvankelijk vat..
voor liefde..
Laten we het vullen;
met scheppende krachten uit het Noorden vinden we de weg naar binnen en versterken we het contact met onze intuïtie en innerlijk weten. We zullen de inzichten benutten zowel voor onszelf als ook voor de aarde.

Avond 4
Thema: Oosten – Condor
12 februari 2020 van 19:30uur t/m 22:00uur

Bijna het einde van de winter; ruimte voor een nieuw begin.
Laten we de Condor uitnodigen om de krachten in onszelf te doen ontwaken die ons leven zullen verrijken. Adem je intenties leven in.

Avond 5
Thema: Aarde
11 maart 2020 van 19:30uur t/m 22:00uur.

Het is bijna lente, hoe mooi om iets aan de aarde te geven wat ons leven zal verrijken?
Met een oeroud ritueel zetten we intenties voor onszelf en de aarde kracht bij.

Avond 6
Thema: Hemel
8 april 2020 van 19:30 t/m 22:00

Laten we ook deze windrichting benutten en onszelf vullen met kracht vanuit de hele hemelboog. Wat kunnen we in ons laten mee-resoneren wat hier en nu verrijkend werkt? Een innerlijke reis geleid door muziek en samenklank.

Avond 7
Thema: Ik.. Mijn hart
6 mei 2020 van 19:30 uur t/m 22:00 uur

Wat als alle windrichtingen samenvloeien in ons hart?
Deze avond staat echt in het teken van het leven vieren…Zuid, West, Noord, Oost, Aarde en Hemel… laten we onszelf samensmelten met alle krachten van de windrichtingen…
en als een gevuld sprankelend hart het leven vieren…

Trek je gemakkelijke/ dansbare kleding aan?

Bijdrage € 20,00 per avond

Korting!
Hele reeks in 1x € 105,00 bij aanmelding en betaling in 1 keer.
Totaal Voordeel van: € 35,00
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Verzorgd door Wouter Buijs & Sabine Land

The Pranic Experience – lezing+beleving:

Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutrienten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen.

Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde leven van prana (in verschillende variaties) en zij zijn zeer gezond, in feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. 

Lees hier verder

We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten…… Wij willen je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana (breatharian), met inbegrip van hoe onze reis begon, onze persoonlijke ervaringen en natuurlijk het programma dat we hebben ontwikkeld zodat ook jij je roeping kan volgen op een veilige, verantwoorde manier.

Het is van het grootste belang dat je echt voelt en innerlijk weet dat dit de juiste weg voor je is. Zonder twijfels, in volledige overgave.

Op deze avond vertelt Amudra je over het leven van Prana, wat het is, welke varianten er zijn en hoe bereik je dit. Voel jij je aangetrokken tot het feit dat er zoveel meer mogelijk is dan dat wij altijd hebben geleerd dan is deze avond perfect voor jou. Naast haar verhaal zal Amudra je ook meenemen in meditatie, visualisatie en adem naar vrijheid, food and mind freedom.

Kom ervaren en voelen, geef je snel op voor deze mooie avond.

Tijd : 20.00 – 22.00 uur
Op donatiebasis.

Ouder & kind yoga:

Geniet samen met je kind, kleinkind, nicht of neef van het yoga avontuur!

Even alle aandacht voor elkaar, op een speelse manier de yoga beoefenen, proeven, duo yoga, masseren en nog veel meer!

Tijdens de ouder kind yoga ga je samen op yoga-avontuur door middel van verhalen, yogaoefeningen en massage. Op een ontspannen en speelse manier worden de oefeningen uitgevoerd en iedere les staat in het teken van een thema zoals sinterklaas, kerst, het circus of de dierentuin, de winter, lente etc.

Lees hier verder

De oefeningen in de lessen zijn gericht op de interactie tussen jou en je kind, kleinkind, nicht of neef en versterken de band die jullie al hebben met elkaar.

Even alle aandacht voor elkaar.
Na afloop hebben we thee met iets lekkers en bij goed weer maken we gebruik van het privépark bij the Soulcircle.

Bijdrage voor deze dag is € 7,50 pp
Lachen en plezier staat voor op! Wil jij ook graag meedoen? Wacht dan niet te lang met je aan te melden. Jullie zijn van harte welkom!

Een dagje opladen voor jezelf:

Regina en Amudra brengen jou precies wat jij nu nodig hebt:
een dagje jezelf opladen.

Speciaal voor jou brengen we een dagvullend programma waarin we alle onderdelen van het opladen en ontspannen voorbij laten komen.

Wij verzorgen ook de lunch voor jou zodat je niets hoeft mee te brengen, jij kan helemaal ontspannen en je drukke leven even achter je laten.

 

Lees hier verder

Tijdens deze dag laden we je op met Kundalini yoga en dans en laten we je ontspannen met meditatie en klankhealing. Iedereen kan meedoen, er zitten geen moeilijke oefeningen bij.

Gun jezelf deze heerlijke dag voordat de drukke decembermaand weer begint! Zet jezelf eens op de eerste plaats, je verdient het!

We maken er een hele gezellige dag van waar plaats is voor een lach en een traan.

We ontvangen jou in alle openheid.
Lieve groet, Regina & Amudra

Datum : zondag 24 november
Tijd : inloop vanaf 10.00 uur, we beginnen om 10.30 uur
Kosten : € 75,00 euro pp

An evening with the 4 elements:

Verbind jezelf met de 4 elementen met scarlet le pair & Jennifer’s Healingpraktijk.

Een avond gevuld met de magie van de elementen. Een avond waarin je gaat leren te werken met de elementen in je eigen spirituele processen.

Want ieder element heeft een spirituele functie, een energie, die we kunnen inzetten voor onszelf op hele leuke en speelse manieren.

Wil jij meer openstaan voor de oerelementen van waaruit alles is ontstaan hier op aarde, Scarlet en Jennifer laten jou op een bijzondere manier kennis maken met de 4 elementen.

Lees hier verder

*Aarde
Om te gronden en in je kracht te gaan staan
*Water
Om je emoties en energie te laten stromen
*Lucht
Om je vrijheid en je connectie met het universum te ontdekken
*Vuur
Om los te laten en te transformeren

We laten je de elementen op elk niveau ervaren.
Wanneer je in dieper contact komt te staan met de elementen waaruit alles is ontstaan, kom je ook in dieper contact met jezelf te staan.

Het contact met jezelf is enorm belangrijk om je ware zelf te leren kennen. Onszelf leren kennen is de basis voor onze zelfverwezenlijking, hetgeen waarom wij hier zijn op deze mooie aarde.

Bijdrage € 75,00

Verzorgd door Scarlet le Pair & Jennifer

Beïnvloeden vorige levens ons bestaan?

Maak kennis met schrijfster Tanja Huissoon en het verhaal achter haar roman ‘Het zal nooit voorbij zijn’, een aangrijpend boek over liefde, oorlog en zielsverwantschap.

Tijdens de lezing gaat Tanja in op de thema’s van het boek, zoals reïncarnatie, trauma en karmische relaties.
Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijke ervaringen uit te wisselen.
Meer informatie over het boek en de schrijfster kun je vinden op: www.hetzalnooitvoorbijzijn.com

Op deze avond zal Tanja vertellen over haar roman ‘Het zal nooit voorbij zijn’. Het verhaal speelt zowel in 1944 als in de huidige tijd.

Lees hier verder

De tijdlijnen zijn met elkaar verbonden door liefde en trauma die tijd en dood overstijgen .

Tijdens de lezing deelt Tanja haar persoonlijke verhaal over haar twintig jaar lange confrontaties met haar vorige leven en haar zoektocht naar heelwording.

De lezing is interactief en wordt ondersteund door foto-en videomateriaal.

Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Ook is het boek na afloop te koop.

Een mooie recensie die ik tegenkwam op het internet:

‘Als je dagen zwart gekleurd zijn ondanks dat de zon schijnt…kunnen vorige levens een verklaring zijn.
Dit boek beschrijft de onverklaarbare gevoelens die je kunt hebben in t nu.

Waar psychologen de grens tot in de vroegste kindertijd leggen….gaat dit boek die grens over en worden gevoelens zichtbaar die onzichtbaar waren.’

De lezing wordt verzorgd door Tanja Huissoon
Inloop: 19.30 uur
Start lezing: 19.45 uur
Eindtijd lezing: 20.45 uur

Bijdrage € 5,00 inclusief thee