Selecteer een pagina

Workshops

the Soulcircle biedt divers activiteiten gericht op persoonlijke groei & ontwikkeling. Dat gebeurt in de vorm van onder andere lichaamswerk, stemwerk, energetische werk of emotionele ondersteuning/ begeleiding.

Daarnaast zijn er diverse langdurende groepstrainingen, opleidingen en retraites. the Soulcircle biedt divers activiteiten gericht op persoonlijke groei & ontwikkeling. Dat gebeurt in de vorm van onder andere lichaamswerk, stemwerk, energetische werk of emotionele ondersteuning/ begeleiding. Daarnaast zijn er diverse langdurende groepstrainingen, opleidingen en retraites.

Omdat we niet overal 100% aandacht in kunnen steken in alles wat we aanbieden zijn we blij met de samenwerking met een groep professionals die ieder voor zich persoonlijke kwaliteiten hebben en inzetten om iedere bezoeker van the Soulcircle uit te nodigen en te ondersteunen in haar of zijn proces tijdens de workshops.

Het is mooi en we zijn dankbaar om te zien en te voelen dat zoveel mensen, zowel deelnemers als trainers de weg naar the Soulcircle weten te vinden. Iedereen is welkom bij the Soulcircle ongeacht, religie, overtuiging, opleiding, sekse, leeftijd of achtergrond.

Hierbij een overzicht van de vele activiteiten die het centrum te bieden heeft:

 

 

 

 

Meditatie
Yin yoga
Chakra training
Tai chi
Critical alignment yoga
de Verdieping
Stilte morgen
Kinder yoga
Mediteren kun je leren

Kristallen klankschalen
Kundalini yoga                                Mindfulnes
Tribal trance dance
Tiener yoga
Mindfull ouderschap
Zusters van Brabant                           Zwangerschaps yoga

Stilte maar dan anders
Karma klussen
Drumcircle Yu yoga
Dynamic breathe awakening
Ouder & kind yoga
Geur, kleur & klankbeleving
Become No-body
Hatha flow yoga

Voor data en overige informatie over de workshops zie onze agenda. Aanmelden voor een activiteit kan bij de desbetreffende docent / begeleider.