Selecteer een pagina

Vrienden van the Soulcircle

the Soulcircle is voortdurend zoekende naar verbinding, naar mensen die het leuk vinden om in contact te komen met anderen en het leuk vinden om samen het centrum vrijwillig en vrijblijvend te ondersteunen. Wij denken dan vooral niet in de vorm van geld of goederen maar aan helpende handjes. Aan een blij gezicht en een fijne energie waardoor de locatie nog meer tot haar recht komt en er nog meer mensen mogen genieten van al dat moois wat de omgeving te bieden heeft.

Er is altijd wel wat te doen op deze dagen en rekening houdende met dat wat je wel en niet kunt is jouw aanwezigheid een grote bijdrage in wat je ons te bieden hebt. Wees dus niet bang dat je niets kunt doen of dat je een sta in de weg bent.

Zo is er bijvoorbeeld regelmatig een Karma klussen dag waarbij we de handen uit de mouwen steken en we met een groep mensen dood hout uit het park halen, onkruid wieden, vegen en al wat gedaan kan worden en wat gedaan wil worden. De Karma klussen is een activiteit die we regelmatig aanbieden op zaterdag morgen van 10:00 tot 12:30 uur.

Als dank bieden we de deelnemers een heerlijke verse lunch aan als afsluiting van de morgen.

In het najaar zal het park winterklaar gemaakt moeten worden en willen we het juist tegen de zomer weer helemaal netjes en aan kant hebben zodat de activiteiten weer buiten kunnen worden aangeboden. En in tussentijd is er ook voldoende te doen, zijn er ideetjes om uit te werken of heb je zelf wel ideetjes om aan te geven waardoor het een nog fijnere plek wordt. Heb je verbeteringen en / of  aanvullingen laat het ons dan weten. Op deze manier zorgen we samen voor een fijne plek om te zijn.

Mocht je mee willen doen meld je dan aan via de contact pagina. Op de agenda staat aangegeven wanneer de nieuwe Karma klussen dag staat gepland. Wil je je als vrijwilliger aanmelden om zo nu en dan te helpen met het bereiden van de lunch, het openen en sluiten van de zaal en het opvangen van groepen meld je dan ook aan via het contact formulier.

NIEUWE BIJEENKOMST: 30 OKTOBER VAN 10:00 TOT 12:30 UUR
Je bent van harte welkom ………………………. en hart nodig.

Voor verdere bijeenkomsten, houdt de agenda in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief.