Selecteer een pagina
chakra training

Regina:

Door vele jaren onbewust door het leven te stappen, het leven niet ten volle te leven en te doen wat de buitenwereld van haar verwachte besefte Regina dat zij alsmaar vasthield aan de reacties die zij had vastgezet in haar systeem. De patronen vanuit haar jeugd, onbewust maar zorgvuldig in haar rugzak bewaard.

Nadat zij ontdekte dat zij zichzelf “kwijt” was is zij op zoek gegaan.

Zij wilde de diepte in en de emoties die zo vastzaten onder ogen komen. Zich overgeven aan dat wat gezien, gehoord en gevoelt wilde worden.

Toen zij in 2004 haar eerste persoonlijke bewustwording training deed was zij helemaal van haar stuk. Het was de druppel die er voor zorgde dat de rivier ging stromen. De emoties die zij voelde en vooral kon uiten zorgde voor ruimte.

Na vele mooie en waardevolle trainingen kwam zij in the flow van spiritualiteit, energie, emotie, warmte en liefde. Voelen dat wat is en wat situaties met je doen. Telkens weer de uitnodiging om er achter te komen waar haar pijnpunten liggen en vandaan komen.

Nu zij terug kijkt op de tijd die achter haar ligt kan ze zeggen een flinke groeispurt te hebben gehad. In de achtbaan van ontwikkeling heb je geen tijd om je druk te maken over onbenullige dingen en dat is heerlijk.

Na haar eerste duik in haar rugzak heeft Regina nog vele opleidingen, trainingen en workshops gedaan die zij kan inzetten bij het begeleiden van haar medemens. Haar sterke intuïtie is de basis waarin zij begeleid, recht vanuit het hart, zacht, liefdevol en to the point aanpak. 

Door de opleiding medische basisopleiding waarbij ook de alternatieve kijk werd geleerd kan zij dieper op processen ingaan en vastzittende patronen naar de oppervlakte brengen zodat ze erkend, herkend en doorvoeld kunnen worden vervolgens ze de ruimte te geven om los te laten.

Door haar eigen bagage uit te pakken weet zij als geen ander hoe zwaar het kan zijn in het leven. Haar empathisch vermogen nodigt je uit om je in alle veiligheid te werken aan je eigen processen..