Selecteer een pagina

Kracht van de Chakra’s

Rated 5 out of 5
22/04/2019

Kracht van de Chakra’s volg ik op dit moment. Mooie cursus, mooie begeleiders, heerlijke momenten om aan jezelf te werken. Wanneer ik op de locatie binnenkom voel ik mij meteen op mijn gemak. Heerlijke ruimte waar ik ook al andere interessante momenten heb mogen beleven. Aanrader om er een les, cursus of evenement te volgen.

Avatar for Karin Blook Rossou
Karin Blook Rossou

Baarmoeder heling

Rated 5 out of 5
04/01/2019

Regina is een hele lieve vrouw. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak bij haar. Ik heb een Baarmoeder heling gedaan bij haar. De baarmoeder heling was heftig en mooi. Voor de baarmoeder heling vertelde ik haar over mijn verleden enz. Regina is een goeie luisteraar en luistert goed naar je en geeft je goeie adviezen. Ik had moeite met mijn emoties te laten zien maar met haar hulp kon ik eindelijk mijn boosheid en verdriet laten zien. Ik voel me nu veel positiever en ik heb meer energie. Ik raad je Regina zeker aan.

Avatar for Harmony Rasuna
Harmony Rasuna

Liefdevolle Locatie.

Rated 5 out of 5
29/01/2018

Super mooie en warme liefdevolle Locatie.

En Regina is een zuiver en mooi mens .

Ze zal jullie zeker met haar warme uitstraling met liefde in deze ruimte ontvangen

Avatar for Jeanne Elsten
Jeanne Elsten

Een veilige plaats waar je thuis kan komen

Rated 5 out of 5
29/01/2018

Een veilige plaats waar je thuis kan komen in jezelf. Waar je met zoveel mooie mensen de verbinding met elkaar kan en mag ervaren.

Zoveel mooie activiteiten in een prachtige boerderij .Het is altijd heerlijk genieten van alle leuke en fijne workshops.

Avatar for Helma Verstraten
Helma Verstraten

Zalige plek

Rated 5 out of 5
29/01/2018

The Soulcircle is een zalige plek waar je, in een veilige en energetisch schone omgeven, kan genieten van leuke en diepgaande activiteiten.

We vinden het een zalige plek om mensen te verzorgen.

Kom het zelf eens ervaren.

Avatar for Brahman Menor
Brahman Menor

Heel mooie boerderij

Rated 5 out of 5
18/10/2017

Heel mooie boerderij met een fijne sfeer en hele lieve mensen! Regina en Ruud geven iedereen het gevoel dat je altijd welkom bent!

Avatar for Helene Noordhuizen
Helene Noordhuizen

Oase van rust

Rated 5 out of 5
18/10/2017

Een prachtige plek met een mooie energie. Op het moment dat je door de poort het terrein op rijdt voel je de verandering al. Je rijdt een oase van rust binnen waarbinnen er maar 1 ding telt. Jouw ontspanning. Een no nonsense down to earth plek waar het heerlijk toeven is. Yoga in het park, rituele vuren op de vuurplaats, de binnenruimte waar je ook echt tot jezelf kan komen! Ik ben er graag. En ik hoop nog heel lang!

Avatar for Alice Kelder
Alice Kelder

Prachtige plaats met park.

Rated 5 out of 5
17/10/2017

De boerderij is zo’n prachtige plaats met het park erachter. De sfeer die in de ruimtes hangt is perfect, rustgevend, zuiver en open. Ik geef er met heel veel plezier Kundalini Yoga, Awakening Gatherings, Kundalini Awakening, Dynamic Breath Awakening en in de toekomst nog veel meer. En Regina is zo gastvrij en lief dat iedereen zich er helemaal welkom voelt. Daarom blijft iedereen ook zo lang hangen na de lessen. xxx

Avatar for Amudra Madhura
Amudra Madhura

Heerlijke plek !!!

Rated 5 out of 5
10/09/2017

Heerlijke plek !!!

Avatar for Mike Pomper
Mike Pomper

professionele en vrolijke mensen

Rated 5 out of 5
21/06/2017

Lieve, behulpzame, professionele en vrolijke mensen die een centrum hebben neergezet waarbij je prachtige activiteiten kunt volgen voor je persoonlijke groei, ontspanning en waarbij je dus even helemaal niks moet! Alleen jezelf zijn. Super locatie omgeven door groen en rust

Avatar for Saskia de Bot - Wagenmakers
Saskia de Bot - Wagenmakers