Selecteer een pagina

Recensie

Beoordeling

Rated 5 out of 5
30/09/2020

Ik kom al een aantal jaren in the Soulcircle en elke keer is het of ik thuis kom.

Mooie workshops en veel verdieping kunnen ervaren.

top!!!

Avatar for Ronald
Ronald

Antwoord van The Soulcircle

Bedankt voor uw recensie

Aanrader persoonlijke groei

Rated 5 out of 5
26/04/2020

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei om betekenis te geven aan het dagelijks leven. Er is met veel zorg en respect , de juiste begeleiding voor de fase waarin iemand zich bevindt ! Voor elk uniek mens op zijn unieke manier! Heb er meermaals een ‘losse’ les bijgewoond waarbij ik inzichten mocht krijgen die mij het leven beter liet begrijpen. Door de aangereikte handvatten kon ik deze toepassen in mijn leven. Wil zeker de verdieping : “De kracht van de chakra’s” gaan bijwonen. De basiscursus is zo enorm waardevol. De gekregen kennis gun ik iedereen! Héle fijne warme mensen, die in een sfeervolle goede energie, fijne en waardevolle betekenissen neerzetten en meegeven! ❤️

Avatar for Lut van Aert-Sanders
Lut van Aert-Sanders

Antwoord van The Soulcircle

Wow, dank je wel Lut voor jou mooie en liefdevolle feedback. Wat een krachtige terugkoppeling. 🙏 Fijn om jou hier altijd te mogen verwelkomen.

klankhealing

Rated 5 out of 5
03/03/2020

Ik ben meerdere keren bij een klankhealing aanwezig geweest. Echt een aanrader om zoveel rust en sereniteit te mogen voelen

Avatar for Elly Jacobs
Elly Jacobs

geur en klankenbeleving

Rated 5 out of 5
01/03/2020

de geur en klankenbeleving is een aanrader, 2 uur lang ontspannen voor lichaam en geest en geeft innerlijke rust en erna ben je helemaal zenn! Het healt ook je dagelijkse pijntjes van dat moment en je zorgen worden weggenomen!! super hoor!!

Avatar for Chantal van Oers
Chantal van Oers

Ontspannen Avond

Rated 5 out of 5
01/03/2020

het was weer een heerlijke ontspannen avond.waarbij al de zintuigen geprikkeld werden.en de energie in mijn lichaam weer lekker kon doorstromen. en de kristallen klankschalen! WAUW! mijn favoriet ❤

Avatar for Mira van Helden
Mira van Helden

Geur en klank healing

Rated 5 out of 5
29/02/2020

Hoe fijn is dit……diverse keren de geur en klank healing bij Regina gedaan. Heerlijk hoe zij allerlei instrumenten bespeeld, terwijl wij op onze matrasjes relaxed liggen. Verschillende klanken en ze komen verschillend binnen. Echt een mooie ervaring, die je voor geen goud wilt missen.

Avatar for Margriet Valk
Margriet Valk

klank-, geur- en lichtbeleving

Rated 5 out of 5
29/02/2020

Wauw! Gister weer genoten van een heerlijke klank-, geur- en lichtbeleving van Regina bij de Soulcircle. Echt een aanrader! Wat een ontspanning en wat een fijne plek om even gewoon te zijn en alles los te kunnen laten. Je stapt gewoon even een andere wereld in waar je jezelf mag zijn en mag genieten! Bedankt weer Regina! X

Avatar for Susan Evertse
Susan Evertse

Fijne workshops

Rated 5 out of 5
19/11/2019

Ik hou van de sfeer.. en de fijne workshops die er gegeven worden ❤️

Avatar for Sabine Land
Sabine Land

Open en eerlijkheid van Regina en Ruud

Rated 5 out of 5
25/07/2019

Open en eerlijkheid van Regina en Ruud, je voelt je echt welkom, beveel the soul cirkel zeker aan voor hun trainingen meditatie, kijk op de website voor ieder wat wil’s

Avatar for Lia Timmermans
Lia Timmermans

cursus "Kracht van de Chakra's

Rated 5 out of 5
26/06/2019

Ik heb dankbaar deel mogen nemen aan de c” op een zalige locatie.

Ruud en Regina leiden niet alleen de cursus maar nemen zelf ook deel aan de “reis” langs de Chakra’s waardoor het heel vrij en zacht ervaren word.

Ervaringen die men vervolgens vrijblijvend met de groep mag delen kunnen je telkens weer een beetje zachter maken en je helpen om tot jezelf te komen.

Een erg leerzaam en verhelderend proces wat veel voldoening geeft en je helpt om zo veel als mogelijk (weer) in je eigen energie te mogen verblijven.

Avatar for Toine Maas
Toine Maas