Selecteer een pagina

De Verdieping

Rated 5 out of 5
18/01/2021

Lieve Regina en Ruud,

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op weer een bijzondere serie workshops.

Ik wens jullie alle goeds, namasté

Avatar for Erik
Erik

De Verdieping

Rated 5 out of 5
18/01/2021

Lieve Ruud en Regina,

Dank voor de mooie Verdiepingsreis die ik samen met jullie heb mogen maken.

Meer dan alleen woorden,

Liefs

Avatar for Jessie
Jessie

Chakratraining

Rated 5 out of 5
18/01/2021

Lieve Regina & Ruud,

Het was voor mij van begin af aan thuiskomen in the Soulcircle.

De warmte en de kracht die jullie beide uitstralen tijdens de chakratraining was zo voelbaar dat ik me kon openstellen voor wat ik echt nodig had…….

Vertrouwen!

Dank je wel voor de liefdevolle ontvangst iedere keer als we bij jullie kwamen. Alle liefs en heel veel dikke knuffels van een blije Lia

Avatar for Lia
Lia

Chakratraining

Rated 5 out of 5
18/01/2021

Lieve Ruud & Regina,

Het centrum, jullie expertise, de veilige omgeving, de warme omgeving en doorpakken als het nodig is of juist afstand nemen als dat moet.

Deze reis was erg bijzonder! Ook al lopen onze wegen nu minder gestructureerd, de reis is niet ten einde.

Bedankt voor alles!

Avatar for Irma
Irma

Manuele lymfedrainage

Rated 5 out of 5
03/12/2020

Vanmiddag heb ik een Manuele lymfedrainage gehad van Renato bij The Soulcircle in Roosendaal. Het had mijn interesse getrokken nadat Regina een behandeling bij hem had gehad tijdens het eigentijds festival deze zomer in Frankrijk.❤️ Renato wist zoveel te vertellen over de lymfe en blokkades die na jaren ontwikkelen tot cystes,,,,,,,,erg interessant allemaal. Dus ondanks dat ik klachtenvrij ben weet ik ook dat onderhoudsbeurten op lichamelijk en geestelijk vlak altijd nodig zijn om de gezondheid optimaal te houden. ❤️Dus vandaag was mijn beurt en wat een eye opener was dat. het is een zachte techniek maar Renato kan zo goed voelen wat er niet doorstroomt…..Wonderlijk vond ik het. ❤️Daarom hier mijn review. Hij werkt normaal in het oosten van het land en in Frankrijk maar nu komt hij elke woensdag naar The Soulcircle in Roosendaal! Dus lieve mensen, woon je in de buurt dan raad ik je deze techniek ten zeerste aan om te komen ondergaan. ook wiplash, rugklachten en meer kunnen ontstaan door blokkades in je lymfestelsel. Daarnaast zorgen littekens van operaties en zelfs piercings door een geblokkeerde doorstroming. BELANGRIJK DUS!🙏

Hieronder nog de uitleg en wil je meer weten dan kun je altijd bellen naar het nummer onderaan.

Manuele Lymfedrainage is een heel rustige en zachte massagetechniek, speciaal bedoeld voor het bestrijden van lymfeoedeem. Er wordt gewerkt met rustige huidverschuivingen met een “druk” fase en een “drukloze” fase.

De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaatjes weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder kan worden afgevoerd.

Niet alle afvalstoffen worden door het bloed afgevoerd; de grootste eiwitdeeltjes kunnen alleen via de lymfevaten uit het weefsel komen. Deze eiwitten zorgen, als deze in het weefsel blijven, voor een aanzuiging van vocht, waardoor uiteindelijk oedeem kan ontstaan. De lymfevaten transporteren het overtollige vocht naar de grote lymfeknopen in oksels en liezen. Na zuivering wordt de lymfe opgenomen in de bloedbaan of via de urine uitgescheiden.

Meestal is na afloop al een (lichte) afname van het oedeem te zien of te voelen (druk).

Avatar for Amudra Marjan
Amudra Marjan

de kracht van de Chakra's

Rated 5 out of 5
03/12/2020

wat een mooie reis die we samen mogen maken. Een reis waarin het welzijn van je lichaam en geest in een veilige omgeving met veel respect en kennis een verrijking mag ondergaan door de kracht van de chakra’s. wat een beleving. de intensiteit van ruimte en tijd krijgt een andere dimensie voor je algehele welzijn………… zo dankbaar dat ik daar aan mag deelnemen…… dank je Regina – dank je Ruud

Avatar for Stef Delmeire
Stef Delmeire

Kruidenstempelmassage Regina

Rated 5 out of 5
30/11/2020

Heerlijke liefdevolle kruidenstempelmassage ontvangen!🙏💚 aanrader voor iedereen! Dank je 🤩

Avatar for Ruud Maas
Ruud Maas

Klankhealing

Rated 5 out of 5
08/11/2020

Wat is dit een heerlijk cadeautje. Zo uitnodigend, zo liefdevol en zacht hoe Regina de schalen bespeelt en daarmee haar energie laat voelen als een aanvullende warmte in de ruimte.

De heldere klanken zo welkom.

Dank je wel. Ik kom zeker weer.

Avatar for Danielle
Danielle

Kruidenstempel massage

Rated 5 out of 5
06/11/2020

Vandaag voor het eerst een kruidenstempel massage gehad. In een woord: Geweldig ! Heerlijk ontspannen, heerlijke geuren, en vooral liefdevol ! Met heerlijke kundalini muziek op de achtergrond. Rug, schouders, benen en armen zijn gemasseerd gedurende zo’n 90 minuten. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een heerlijke ontspannen massage.

Dank lieve Regina ❤

Avatar for Rinske Smeding
Rinske Smeding

kruidenstempel massage

Rated 5 out of 5
24/10/2020

Heerlijke kruidenstempel massage gehad bij Regina. De geur, de warme olie, de heerlijke en bijzondere massage. Echt een super aanrader!

De kruidenstempels krijg je mee naar huis, deze geuren nog dagen na. Heb je een bad? Dan kan je de kruiden ook nog in een kousje doen en in bad meenemen, zo kan je nog een keer van de heerlijke geuren genieten. Dank je wel Regina 🥰

Avatar for Yolanda Lubbers
Yolanda Lubbers