Selecteer een pagina

Individuele Sessies

Omdat bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling niet enkel in het lijf en hoofd gebeurd tijdens trainingen, workshops en / of individuele coaching biedt the Soulcircle ook op het gebied van verzorging en verzachting aanvullende en ondersteunende sessies aan die je kunnen helpen.

Ook hier staat een team van professionals voor je klaar op het gebied van massage, reiki,  energetisch werk en heling, osteopathie, voeding en oliën.

Alles onder 1 paraplu aanbieden zorgt voor saamhorigheid, veiligheid en in een vertrouwde omgeving individueel aan je eigen processen werken onder begeleiding van een coach, trainer of therapeut.

Wil je meer weten kijk dan hieronder voor een overzicht.

Fonoforese:

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, plant en dier.

 

Lees hier verder

De trillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar heelheid en eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt en op een zachte, trillende wijze beweging, verlichting en heling teweeg brengen.

De stemvork kan separaat ingezet worden maar wordt ook vaak gebruikt in combinatie met andere behandelingen uit de alternatieve geneeskunde zoals voetreflextherapie, accupunctuur, chakratherapie of reiniging.

Energetische therapie:

De energetisch therapeut meet met behulp van geavanceerde en computergestuurde apparatuur (Asyra meting) je gesteldheid op cel-niveau.

Lees hier verder

Zo kan hij onder andere zien hoe het is met je organen en de afvalstoffen, je darmen en waar je eventueel tekorten hebt aan vitamines en / of mineralen.

Daarnaast kan hij ook zien waar eventuele vermoeidheid vandaan komt of dat je last hebt van schimmels of parasieten.

Hier is van alles te ontdekken en aan te doen, soms worden orthomoleculaire middelen ingezet of wordt gebruik gemaakt van  homeopathie, en er volgt altijd een voedingsadvies.

Integrale massage:

Bij een integrale massage wordt maatwerk geleverd maar gekeken naar dat wat de client op dat moment nodig heeft.

 

Lees hier verder

 

De masseuse werkt in overeenstemming van wat zij ontvangt van de client en vanuit haar eigen intuïtie. Dat wil zeggen dat zij daar waar nodig je kan uitnodigen om een dieperliggende blokkade aan te pakken door middel van open vragen.

Door gericht te vragen en te masseren kunnen zowel fysieke als emotionele klachten / blokkades naar de oppervlakte komen en

 

Reiki:

De daad van het leggen van de handen op het lichaam van een mens of dier om pijn te verzachten en weg te nemen is zo oud als het instinct.

Lees hier verder

Als men pijn voelt wordt meestal als eerste een hand op de pijnlijke plek gelegd. Menselijke aanraking is het overdragen van warmte, rust, genezende kracht, zorgzaamheid en liefde.

En deze “aanraking” gebeurt niet alleen in het fysieke lichaam, maar ook in de energielichamen eromheen. Je energetisch lichaam stelt zich open als kanaal voor de kosmische energie rondom ons en …………

Kruidenstempels:

Kruidenstempels zijn buideltjes die gevuld zijn met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bevatten die helend werken op zowel je lichamelijke als geestelijke  gesteldheid.

 

Lees hier verder

 

Behalve een zuiveringsbehandeling is dit ook een zeer ontspannende massage, door warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden.

Een massage met de warme en vochtige stempels bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling en maakt onder andere onderliggende blokkades……………..

 

Klankschaal healing:

De vibratie van de schaal zoekt zich een weg om je lichaam weer in balans te krijgen en geven tegelijkertijd een innerlijke massage waardoor je mentale of fysieke blokkades kunt ervaren.

 

Lees hier verder

Menselijke thema’s zoals angst, jaloezie, pijn, depressies of verdriet kunnen door een sessie aangeraakt worde. Je wordt uitgenodigd om je zintuigen te gebruiken om zo bewust waar te nemen met lichaam en geest ……………………….