Selecteer een pagina
The Soulcircle Damastberg Roosendaal

The Soulcircle staat voor mensgerichte begeleiding, training en coaching. Daarbij maakt the Soulcircle in het coachen gebruik van de unieke combinatie van Westerse en Oosterse denkwijze met als basis een holistische en boeddhistische levensfilosofie. Coaching is bewustwording. De methode onderscheidt zich door een houding van open bewustzijn en de toepassong van energie-reading binnen coaching.

Tijdens de coaching zullen intuïtieve en empathische ontwikkelde vermogens toegepast worden in het coachtraject. Deze extra dimensie leidt tot neer diepgang en inzicht en maakt coaching daardoor succesvoller.

De opleiding die Ruud en Regina hebben genoten zet bij de deelnemer een onomkeerbaar proces in gang van persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor zij beter in staat zijn om anderen intuïtief en verdiepend te begeleiden. Zowel in de opleiding als in de persoonlijke begeleiding wordt een proces in gang gezet met een positieve uitwerking op eigen verantwoordelijkheid, zelfkennis en authenticiteit.

Coachgesprekken kunnen in elke situatie ondersteuning bieden en zijn in bepaalde situaties zelfs noodzakelijk om het geheel te kunnen overzien. Soms zitten we zo vast in patronen dat het moeilijk is om los te komen van de dingen die we denken en doen. Het vastzitten uit zich in je dagelijkse leven, daarnaast zijn veel lichamelijke klachten gerelateerd aan je geestelijke welzijn.

Soms ben je al bewust van het feit dat je niet helemaal bent wie je bent maar niet weet hoe dit verder te ontwikkelen.

 

Voel je welkom, zij helpen je graag.

Tijdens de gesprekken kunnen onderstaande technieken worden ingezet:

 • Meditatie
 • Aura en chakra energie
 • Reiniging
 • Energetisch werken
 • RET
 • Healing
 • Voice dialoque
 • Familie opstellingen
 • Organisatie opstellingen
 • Hara energie
 • Visualisatie
 • Akasha – kronieken
 • Ilahinoor

Daarnaast zal gekeken worden naar de medische problematiek zodat het geheel in beweging komt en kan worden aangepakt.

Vaak zijn lichamelijke klachten signalen die aangeven dat je uit balans bent.

Door zowel het medische als de alternatieve aspecten te combineren kun je dieper in de lagen komen die vastzitten in je systeem.

Regina:

Door vele jaren onbewust door het leven te stappen, het leven niet ten volle te leven en te doen wat de buitenwereld van haar verwachte besefte Regina dat zij alsmaar vasthield aan de reacties die zij had vastgezet in haar systeem. De patronen vanuit haar jeugd, onbewust maar zorgvuldig in haar rugzak bewaard.

Nadat zij ontdekte dat zij zichzelf “kwijt” was is zij op zoek gegaan.

Zij wilde de diepte in en de emoties die zo vastzaten onder ogen komen. Zich overgeven aan dat wat gezien, gehoord en gevoelt wilde worden.

Toen zij in 2004 haar eerste persoonlijke bewustwording training deed was zij helemaal van haar stuk. Het was de druppel die er voor zorgde dat de rivier ging stromen. De emoties die zij voelde en vooral kon uiten zorgde voor ruimte.

Na vele mooie en waardevolle trainingen kwam zij in the flow van spiritualiteit, energie, emotie, warmte en liefde. Voelen dat wat is en wat situaties met je doen. Telkens weer de uitnodiging om er achter te komen waar haar pijnpunten liggen en vandaan komen.

Nu zij terug kijkt op de tijd die achter haar ligt kan ze zeggen een flinke groeispurt te hebben gehad. In de achtbaan van ontwikkeling heb je geen tijd om je druk te maken over onbenullige dingen en dat is heerlijk.

Na haar eerste duik in haar rugzak heeft Regina nog vele opleidingen, trainingen en workshops gedaan die zij kan inzetten bij het begeleiden van haar medemens. Haar sterke intuïtie is de basis waarin zij begeleid, recht vanuit het hart, zacht, liefdevol en to the point aanpak. 

Door de opleiding medische basisopleiding waarbij ook de alternatieve kijk werd geleerd kan zij dieper op processen ingaan en vastzittende patronen naar de oppervlakte brengen zodat ze erkend, herkend en doorvoeld kunnen worden vervolgens ze de ruimte te geven om los te laten.

Door haar eigen bagage uit te pakken weet zij als geen ander hoe zwaar het kan zijn in het leven. Haar empathisch vermogen nodigt je uit om je in alle veiligheid te werken aan je eigen processen..

Ruud:

Ruud maakte voor de eerste keer kennis met bewustzijnsontwikkeling in 1993 doordat hij in aanraking kwam met Reiki.

De inwijdingen in deze behandelvorm zette naast een eerste kennismaking met energetisch werk ook een ontdekkingsreis in gang op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een reis die verder verdiept werd in allerlei vormen.        

Er bleek in alle vormen een achterliggende beweging van persoonlijke ontwikkeling te onderkennen en geen van de vormen bestaat op zich. Alle vormen leiden tot een combinatie van inzichten en toepassingen waarbij de holistische aanpak centraal staat.

Dit alles vormde hem tot de persoon die hij nu is, een reiziger op het pad naar verder inzicht en ontwikkeling, een bijdrage leverend aan deze wereld als lichtwerker en energetisch therapeut gecombineerd met een invulling als individueel- en groepscoach.

Zijn aanpak kenmerkt zich door het combineren van opleidingen, persoonlijke processen en ervaringen met een duidelijke invloed van energetisch werk om zo inzichten en balans te verkrijgen, voor zichzelf en anderen, met als onderliggende overtuiging de reïncarnatieleer.

Kortom, het hoeft allemaal niet “vandaag” te gebeuren, gun jezelf die ruimte in de ontdekkingsreis naar hoe het ooit gewoon was…!

En dat humor, zowel naar jezelf als naar de ander, een belangrijke rol speelt in het ontspannen in die zoektocht mag voor zich spreken.