Selecteer een pagina
meditatie
Lieve mensen,
Het is nu echt ten einde, de sleutels zijn ingeleverd, de boerderij, the Soulcircle en het park weer in handen van Natuur Monumenten.
Na bijna 10 jaar (05-08-2012) sluit het centrum in haar huidige vorm. Een uniek centrum en het enige in haar soort in Roosendaal. Van een start met 3 trainers en 6 meditatie kussens in klooster Mariadal tot een centrum wat giga hoge pieken heeft mogen beleven.
Met meer dan honderd trainers en duizenden bezoekers. Twee maal een prachtig Kom-passie festival waarbij 45 trainers mee werkte vanuit binnen en buitenland. Allemaal even waardevol. En allemaal hebben zij mee gewerkt aan een uniek centrum in Roosendaal.
De verkoop is afgerond. ………………
Als eerste wil ik Ruud bedanken voor zijn vertrouwen in mij, zijn geduld, zijn flexibiliteit en liefdevolle meedenken in het realiseren van mijn droom. Het zal zeker niet altijd makkelijk zijn geweest om die koppige vrouw die een droom had te kunnen bijbenen. Te kunnen volgen en te snappen. Die enkel denkt in mogelijkheden en soms de realiteit uit het oog verliest omdat haar hart haar anders zegt. Zij die gelooft en vertrouwt op haar kunnen zonder te weten of ze echt daadwerkelijk kan.
Mijn zoon Dion een dikke dank je wel voor je hulp daar waar nodig. Al was het niet jouw ding en al vond je het helemaal niks. Ik kon op je rekenen (en nog steeds) met je hulp in het huishouden, het helpen bij het sjouwen of andere dingen. Wat ben ik dankbaar voor jouw wijze woorden, jouw inzichten en je spiegel.
Ook voor jou moet het niet altijd makkelijk zijn geweest als ik bezig was, even geen tijd had. overliep van verhalen waar je niks mee had. Een dikke sorry lieverd voor de dingen die ik heb gemist of anders had moeten / kunnen doen.
Mijn dank is super groot.
Zonder jullie had ik dit nooit zo kunnen doen.
Dan mijn dank naar de zusters Margriet en Albertina voor het vertrouwen in mij, in mijn dromen en ideeën. Het mee willen denken en de ruimte die ik kreeg om te manifesteren.
Hierbij wil ik ook al die trainers bedanken die the soulcircle hebben gemaakt tot wat ze was, tot wie ze was. Dank je wel ook aan al de bezoekers van the Soulcircle. Zoveel, zoveel mooie, bijzondere, lieve mensen die we hebben mogen ontvangen. Hebben mogen begeleiden in workshops, bij de massages, in coaching één op één sessie etc. etc.
En wat hebben we veel mogen ontvangen. Een knuffel, een dank je wel, een kus op de wang, een bloemetje, zelfgemaakte jam en honing. Veel lekkers voor bij de koffie e ga zo maar door.
Ik wens iedereen alle goeds en weet zeker dat ook Ruud deze woorden ondersteunt. Ik heb in het verleden veel zien ontstaan bij het centrum en vorm elders zien krijgen. Trainers die starten bij the Soulcircle en vervolgens hun vleugels weer uitslaan. Zelf praktijken opzetten, yogascholen en opleidingen volgen om mensen te coachen of groepen te begeleiden.
Dankbaar om dit te zien, te horen en te mogen voelen.
Het heeft wat gedaan met mij, met ons.
Wat zijn we trots op onszelf met wat we hebben neer gezet en op al die mensen die vertrouwen hebben gehad in het centrum en in ons.
Zoals aangegeven sluit the Soulcircle in haar huidige vorm maar zal de coaching en massage doorgaan. Daarnaast zal ik me toekomst gericht meer gaan bezig houden met retraites in binnen en buitenland. Niet om te relaxen maar vooral om samen stappen te maken en de diepte in te duiken.
Nogmaals een hele hele dikke dank jullie wel.
Veel liefs en laat je hart je leiden ❤