Selecteer een pagina

Beste bezoeker,

welkom bij the Soulcircle.

 

The Soulcircle is een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling en is in 2012 opgericht. Het centrum heeft als start in het mooie klooster Mariadal haar eerste stappen mogen zetten, mogen groeien en ontwikkelen dankzij de steun en het vertrouwen van de zusters

Sinds 2017 is the Soulcircle gevestigd in een boerderij uit 1870, gelegen midden in een woonwijk met daarbij toch de stilte, rust en ruimte die een belangrijke ondersteuning en aanvulling zijn op de activiteiten die we aanbieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een plek waar je onder andere terecht kunt voor meditatie, yoga, creatieve workshops, zang, dans en muziek, individuele begeleiding of groep workshops.

Lezingen en trainingen om jezelf te leren kennen, te ontwikkelen en omarmen. Kies voor een eenmalige workshop, wekelijkse lessen, een meerdaagse cursus of een dag in het weekend waarin je tot jezelf kunt komen.

The Soulcircle staat garant voor rust en veiligheid en biedt je naast de diverse prachtige ruimtes ook een mooi buitenzijn in ons privépark of bij de vuurplaats.

Ervaar hoe de bijzondere omgeving bijdraagt om bewust te ZIJN.

The Soulcircle wil graag een brug zijn tussen hemel en aarde, tussen ratio en intuïtie, wetenschap en spiritualiteit. Samen onderzoeken, ervaren en bewegen met een open blik op alles wat zich aandient.

Mocht je zelf een workshop of activiteit willen aanbieden of gebruik willen maken van de ruimte neem dan contact op met info@soulcircle.nl

Workshops

Door zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden is er voor iedereen een workshop die past. Of je nu al heel lang bezig bent met persoonlijke groei en ontwikkeling of net je eerste stappen zet in de ontdekking hiervan.

Binnen the Soulcircle hebben we naast de individuele trajecten dus ook ruimte voor het bijwonen van een eenmalige workshop, wekelijkse lessen, een meerdaagse cursus of een dagactiviteit.

Omdat we niet overal 100% aandacht in kunnen steken in alles wat we aanbieden zijn we blij met de samenwerking met een groep professionals die ieder voor zich persoonlijke kwaliteiten hebben en inzetten om iedere bezoeker van the Soulcircle uit te nodigen en te ondersteunen in haar of zijn proces tijdens de workshops.

Wil je weten welke activiteiten we aanbieden?

Individuele sessies

Omdat bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling niet enkel in het lijf en hoofd gebeurd tijdens trainingen, workshops en / of individuele coaching biedt the Soulcircle ook op het gebied van verzorging en verzachting aanvullende en ondersteunende sessies aan die je kunnen helpen.

Ook hier staat een team van professionals voor je klaar op het gebied van massage, reiki,  energetisch werk en heling, osteopathie, voeding en oliën.

Alles onder 1 paraplu aanbieden zorgt voor saamhorigheid, veiligheid en in een vertrouwde omgeving individueel aan je eigen processen werken onder begeleiding van een coach, trainer of therapeut.

Wil je het hele overzicht bekijken?

Coaching 

The Soulcircle vindt het naast de groepsactiviteiten ook belangrijk dat mensen terecht kunnen voor persoonlijke begeleiding op het gebied van ontwikkeling en groei

Soms is een individueel gesprek de juiste aanvulling op een workshop of training die je bij ons of elders volgt. Om net even wat dieper op de problematiek in te kunnen gaan en wat meer inzicht te krijgen in de processen die er spelen ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij, Ruud & Regina zijn 2 gecertificeerde intuitieve coaches die je graag bij staan daar waar nodig.

Nieuwsgierig?

“Wanneer ik op de locatie binnenkom voel ik mij meteen op mijn gemak. Heerlijke ruimte waar ik ook al andere interessante momenten heb mogen beleven. Aanrader om er een les, cursus of evenement te volgen.”

Karin

“Al behoorlijk wat avondjes en dagen doorgebracht bij the Soulcircle en steeds weer dankbaar voor deze mooie plek. Complimenten aan de trainers die met veel compassie, geduld en kennis de workshops begeleiden.”

Marijke

“Prachtige omgeving die je uitnodigt om bij jezelf te komen. De zalen, de vuurplaats en zeker het park maken dit een unieke plek waar je in alle veiligheid mag ontwikkelen.”

Edwin