Welkom op de site van The Soulcircle.

Spiritueel centrum The Soulcircle. Centrum voor persoonlijke groei & ontwikkeling Roosendaal, centrum voor spiritueel inzicht

The Soulcircle staat voor mensgerichte begeleiding, training en coaching. We bieden een diversiteit aan workshops, coaching sessies en individuele sessies.

In ons spiritueel centrum kom je dicht bij jezelf en ontwikkel je, je innerlijke kracht. Je bewustwording wordt gestimuleerd en ga je een verdieping ervaren. 

Bekijk ook onze nieuwe agenda voor al de activiteiten die we bieden.

 

Massage cadeaubon

Zo leuk, de cadeaubonnen voor een massage naar keuze bij the Soulcircle. Vandaag alweer 2 afgehaald voor onder de boom Weet jij ook niet wat je moet kopen en wil je iemand graag verwennen geef dan eens een heerlijk ontspannen momentje. Neem contact op met 06-23459394...

Persoonlijke knuffel

Lieve mensen, we hadden jullie het liefst allemaal nog een persoonlijke knuffel willen geven. Persoonlijk een fijne kerst en een prachtig nieuwjaar gewenst maar, dingen gaan zoals ze gaan. Dus vanuit ons hart sturen we je een knuffel. En in onze gedachten zijn we...

CADEAUTJES MAAND

DECEMBERMAAND IS CADEAUTJES MAAND Heerlijk ontspannen het nieuwe jaar in.................... wees welkom en geniet of laat genieten Neem contact op met 06-23459394 en wij zorgen voor een mooi pakje onder de boom.

***Nieuw*** Manuele lymfe drainage

Manuele Lymfedrainage is een heel rustige en zachte massagetechniek, speciaal bedoeld voor het bestrijden van lymfeoedeem. Er wordt gewerkt met rustige huidverschuivingen met een “druk” fase en een “drukloze” fase. De drukfase zorgt voor voldoende opening van de...

In de Soulcircle

   

Voet Reflex

Heel fijn om bij Marga een voetreflexmassage te ondergaan. Je merkt het verschil, voelt de energie en de liefdevolle manier waarop ze je behandeld. Maak eens een afspraak en zie wat ze kan doen voor je. Marga is op donderdag bij The Soulcircle dus bel voor een...
Workshops The Soulcircle

Workshops

Door zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden is er voor iedereen een workshop die past. Of je nu al heel lang bezig bent met persoonlijke groei & ontwikkeling of net je eerste stappen zet in de ontdekking hiervan. 

 Lees meer

 

Coaching

The Soulcircle vindt het naast de groepsactiviteiten ook belangrijk dat mensen terecht kunnen voor persoonlijke begeleiding op het gebied van ontwikkeling en groei. 

Lees meer

Individuele sessies

Omdat bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling niet enkel in het lijf en hoofd gebeurd tijdens trainingen, workshops en / of individuele coaching biedt the Soulcircle ook op het gebied van verzorging en verzachting aanvullende en ondersteunende sessies aan die je kunnen helpen.

 Lees meer

Agenda

Op de pagina Agenda kunt u alle workshops, trainingen en lessen vinden die ingepland staan, ook hier kunt u een berichtje achter laten voor ons.

 Bekijk agenda

 

coaching roosendaal

Recensies

U heeft onlangs een workshop of training gevolgd bij ons? Dan zijn wij geïnteresseerd in uw mening en bieden wij u de mogelijkheid om ons centrum te beoordelen.

 Lees de recensies

Fonoforese

Nieuws

Op de nieuws pagina worden regelmatig berichten, info en nieuws vermeld over ons spiritueel centrum. Neem gerust een kijkje en geef een reactie op een van de items. 

Lees het nieuws

NIeuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen klik dan op onderstaande link,

Binnenkort ontvang u dan uw eerste nieuwsbrief.

 

 

“Be yourself, anyone else is taken”