Klik op de foto of de naam van de trainer voor meer informatie .

Saskia Wagenmakers

Saskia Wagenmakers
Na enige jaren ervaring op het gebied van werken met kinderen en op spiritueel niveau mensen te mogen begeleiden, heb ik besloten om mijn passie te verdiepen en te realiseren tot een eigen praktijk in Kinderyoga. Regelmatig laat ik mij trainen in onderwerpen die helpend zijn om de eigen kracht van het kind naar boven te halen.

In 2004 is mijn spiritueel bewustzijn gegroeid en zich verder gaan ontwikkelen. In mijn beroep als pedagoog, sinds 2006, heb ik mogen ervaren wat een pure energie een kind heeft. De wijsheid waarmee een kind op aarde komt reikt zoveel verder dan wat wij op het eerste oog zien. Ik heb met hooggevoelige kinderen mogen werken en kinderen met een bijzondere diagnose zoals ADHD en het Autisme Spectrum Stoornis.

Geen enkel kind is hetzelfde en als je een kind echt ziet leer jijzelf als volwassenen veel over de punten waar jij nu tegenaan loopt. Ook ik heb dit ervaren. Het is alsof zij een spiegel voorhouden en je de weg wijzen.

Zo simpel als een kind het leven ziet, zoveel waardevolle wijsheden zitten verborgen in de woorden van het kind. Ik zie de hooggevoeligheid van een kind dan ook als een krachtige wijsheid.

Mijn interesse is van jongs af aan uitgegaan naar de verbinding tussen mens en natuur. Dankzij opleidingen en coaching in het Sjamanisme en Energetische therapie heb ik hierin de verdieping mogen leggen.

Een enorme ervaring en kennis rijker was dit wat ik met elkaar moest verbinden. Mijn hoofd tolde van de ideeën, maar er bleef maar één gedachte over: kinderen leren om in hun kracht te staan. Dit leidde tot de opleidingen voor Kinderyoga, Kinderyogatherapie, Heartfulkids & Hartfocus en de Heppie Kindermassage (toegespitst op hooggevoelige kinderen en special needs kinderen).

De verbinding is gemaakt, de cirkel is rond. Ervaar, proef, ruik, dans, zing, beweeg en ontdek jouw hartenkracht tijdens een kleinschalige Kinderyogales voor peuters, kleuters en kinderen t/m 12 jaar!

Namasté
  • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
  • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
  • What you seek is seeking you - Rumi -
  • The obstacle is the path-Zen Proverb-