Individuele coaching / lees meer...

Regina Wiericx / Ruud Maas

Individuele coaching  / lees meer...

Na vele mooie en waardevolle trainingen kwam ik in de flow van spiritualiteit, energie, emotie, warmte en liefde. Voelen wat is en wat situaties met je doen. Telkens weer de uitdaging om er achter te komen waar je pijnpunten liggen en waar ze vandaan komen. Een spel van het leven. Na vele jaren van ervaring en diverse opleidingen heb ik in 2009 de coachpraktijk Dharmabewustzijnstraining opgericht en ben ik gecertificeerd coach op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. De coachpraktijk is gericht op individuele coaching, begeleiding en ondersteuning.

Coachgesprekken kunnen in elke situatie ondersteuning bieden en zijn in bepaalde situaties zelfs noodzakelijk om het geheel te kunnen overzien. Soms zitten we zo vast in patronen dat het moeilijk is om los te komen van de dingen die we denken en doen.

Het vastzitten uit zich in je dagelijks leven, daarnaast zijn veel lichamelijke klachten gerelateerd aan je geestelijke welzijn. Soms ben je al bewust van het feit dat je niet helemaal bent wie je wil zijn maar niet weet hoe dit verder te ontwikkelen.

Meer info over de coachpraktijk en opleidingen vindt je op: www.dharmabewustzijnstraining.nl 

 

 

In 2012 heb ik the Soulcircle geopend in Mariadal. Naast het individueel coachen miste ik de dynamiek en energie die vrijkomt bij groepsactiviteiten. Ik voelde ook de drang om met anderen te leren, te groeien en te spiegelen. Saamhorigheid, verbinding en het ontdekken van de wereld. Zo mooi en dankbaar dat ik nu vanuit mijn hart er voor anderen mag zijn in welke vorm dan ook.

Nu ik terug kijk op de tijd die achter mij ligt kan ik zeggen dat ik een flinke groeispurt heb gehad. In de achtbaan van ontwikkeling heb je geen tijd om je druk te maken over onbenullige dingen en dat is heerlijk. Na de eerste duik in mijn rugzak heb ik nog vele trainingen en workshops gedaan waaruit ik steeds weer mocht leren

 

En zo is ook het leven.
Een grote leerschool waarbij we allemaal op dezelfde school zitten en de les van het leven proberen te begrijpen.


Namasté
Regina