Klik op de foto of de naam van de trainer voor meer informatie .

Asje van Hout

Asje van Hout
Op bijzondere wijze ben ik opgegroeid en heb al zeer jong mogen ervaren hoeveel licht er rond mij heen was, om mij te voeden en op te voeden en vanuit bescherming op te laten groeien tot wie ik nu ben.
Zelf mocht ik ook 3 bijzondere kinderen ontvangen en vanuit liefde ondersteunen op hun pad,

Veel heb ik gedaan, eerst gewerkt als onderwijzeres, later omgeschoold tot begeleider en verzorgende in de gezondheidszorg. Daar heb ik 33 jaar gewerkt. De laatste 10 jaar dat ik daar werkte, werkte ik bij gezinnen en clienten thuis. In dit 1 op1 werken merkte ik, dat wie ik in wezen was, meer en meer tot zijn recht kwam.

In oktober 2012 kreeg ik een opdracht vanuit de kosmos om mijzelf, wie ik in essentie ben, te laten zien.

Daarop heb ik het werk dat ik deed opgezegd en ben ik gaan luisteren. Vanaf die dag mocht er heel veel bij mij geopend worden. Dat wat er altijd al was in mij. kreeg nu ruimte om te groeien. Ik ontdekte mijn Creatiekracht.

En elke dag opnieuw, probeer ik te luisteren Luisteren naar wat is, kijken naar de signalen op mijn pad, ontmoeten en verbinden. En weer loslaten. En in iedere ontmoeting mag ik een deel van mijzelf ontmoeten en mijzelf op een diepere laag leren kennen. Geen dag gaat ongebruikt voorbij.

Ik werk alleen nog vanuit zuivere Compassie. Vanuit de verbinding. Ik geniet van Schoonheid, Liefde, Flow, Harmonie Ook…. Of Juist in de momenten dat ik in onbalans wordt gebracht. Dat terugkomen bij jezelf, vanuit de verbinding, is wat ik anderen ook laat ervaren.

De Wolf die ik mocht ontvangen, speelt daarin een grote rol.

  • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
  • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
  • What you seek is seeking you - Rumi -
  • The obstacle is the path-Zen Proverb-