• Woensdag, 14 Maart 2018

    19:30-21:30
  CHAKRA TRAINING : Kracht van de Chakra

  In deze tien weekse cursus gaan we samen op reis, op zoek naar ons energiecentra’s. We gaan ontdekken welke plaats zij innemen, waar zij voor dienen en wat je kunt doen als je uit balans bent.

  We gaan de kracht van de chakra's ontdekken en leren hoe we door middel van diverse oefeningen invloed kunnen hebben op ons lichamelijk en emotioneel functioneren.

  Een reis die je leven zal veranderen en je bewust maakt van je energie, de koppeling van het energetische lichaam en het aardse lichaam. Naast de reis door de chakra,s zal aandacht besteed worden aan het energetische lichaam en de violette vlam die in ons allen aanwezig is en mag schitteren.

  Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals meditatie, visualisatie, klank, muziek, energetisch lichaamswerk en dans. Op de eerste dag ontvang je tevens een cursus- map waarin je de informatie die gedurende de cursus wordt uitgedeeld kunt opbergen.

  Zaterdag 30 juni hebben we een afsluiting waarbij we iedereen een mooie, fijne dag willen bezorgen die aansluit op dat wat we gezamenlijk 9 weken hebben beleefd en gedeeld. De uitnodiging hier is om je vooral lekker te laten verwennen.

  Woensdag 14-28 maart / 4-18 april / 2-16-30 mei / 13-27 juni
  De afsluiting is op zaterdag 30 juni van 10:00 tot 17:00

  Bijdrage: € 195,00 inclusief cursus map, materiaal, thee, hapjes en biologische / vegetarische lunch op zaterdag 30

  Regina Wiericx

 • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
 • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
 • What you seek is seeking you - Rumi -
 • The obstacle is the path-Zen Proverb-