• Vrijdag, 13 Oktober 2017

    19:30-22:00
  Awakening gathering

  We roepen alle wisdom women en awakened men op om samen te komen. De ancient indigenous wisdom van moeder aarde die de vrouwen dragen en het bewustzijn en de kracht van de mannen zullen samen een prachtige energie neerzetten en uitsturen naar alles wat ons omringd. Samen zullen we eenheid, liefde en openheid ervaren, dit is wat pacha mama nodig heeft.

  Onze voorouders hebben ons geroepen om ons helemaal in te zetten voor pacha mama in Europa, om samen met jou de aarde te helen en daarmee onszelf. We zullen dit doen door gatherings te organiseren waarin we samenkomen rond het vuur, te delen, te lachen, te huilen, muziek te maken, te dansen, het leven en de aarde te vieren.

  Als jij ook de roep van binnen voelt, kom dan om met ons samen te zijn. Iedereen is gelijk, je kunt zijn wie je werkelijk bent zonder oordeel. Maar laat je verhaal thuis, laat alleen de waarheid horen die vanuit je stilte naar boven komt en niet vanuit je hoofd.

  Wij zien je, we horen je, we voelen je……………..je bent welkom

  Donatie € 15,00 euro (thee en lekkers is aanwezig)
  Inloop 19.00 uur.
  Draag wat warms, als het weer goed is dan zitten we buiten rond het vuur en anders binnen. Heb je een drum, jembe of ander instrument breng dit dan mee.
  Geef je nu op via the Soulcircle of bel 06-33104391

  (geen vooraf vastgesteld programma maar juist creatie in het moment zodat alle ancient wisdom mag komen en er ruimte is voor diepe opening en heling in het nu zonder “verhaal”)

 • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
 • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
 • What you seek is seeking you - Rumi -
 • The obstacle is the path-Zen Proverb-