• Woensdag, 23 Augustus 2017

    15:30-16:30
  KUNDALINI YOGA DOOR AMUDRA:

  In een les van een uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Je voelt meteen dat je kundalini energie gaat stromen. Het ontgift je lichaam, versterkt je zenuwstelsel, balanceert je hormoonstelsel, ontstresst en geeft er veel nieuwe energie voor in de plaats.

  Kundalini Yoga stelt je in staat om diep te ontspannen, te helen en jezelf gezond en sterk te maken en te houden.

  Iedereen kan meedoen met een Kundalini Yoga les of je nu al een andere yogasoort hebt beoefend of als het helemaal nieuw voor je is en je kunt de oefeningen zelfs op een stoel meedoen als je moeilijk op de grond kunt zitten.

  Volwassenen van 15:30 tot 16:30 uur

  Bijdrage € 12,50 per les

  De lessen worden gegeven door Amudra, een gediplomeerd level 3 Kundalini yoga docente.
  Geef je op via dit evenement dan nemen wij contact met je op en mocht je vragen hebben bel dan met Amudra 06-33104391 of Regina 06-23459394 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  KINDER YOGA DOOR SASKIA WAGENMAKERS:

  Maak kennis met yoga voor kinderen van 4 tot 12 jaar op the Soulcircle in Roosendaal.

  Spierversterkend, goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, vergroot de weerbaarheid, versterkt je innerlijke kracht, voert overtollige energie af, brengt ontspanning en geeft je zelfvertrouwen!

  Leer je eigen grenzen kennen en die van de ander, respectvol met elkaar omgaan staat de gehele les centraal. Bij praktijk YogiHeart krijgt het kind de vrijheid om te ontdekken wie hij is, te versterken wie hij is en te zijn wie hij is. Het kind leert de weg naar zelfvertrouwen kennen met behulp van yoga oefeningen, creativiteit, massage, zingen, dansen en heel veel plezier!

  15:30 tot 16:30 (7 t/m 12 jaar)

  Verzorgd door Saskia Wagenmakers, gespecialiseerd yoga docente voor kinderen die net iets meer aandacht nodig hebben. / Praktijk YogiHeart

  Aanmelden kan via deze site of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +31 6 37 55 0360 Bijdrage: € 21,50 per maand / GRATIS PROEFLES

 • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
 • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
 • What you seek is seeking you - Rumi -
 • The obstacle is the path-Zen Proverb-