Lieve mensen,

* Parkeer je auto of fiets op ons eigen terrein zodat onze buren geen overlast hebben van onze en jullie aanwezigheid mbt parkeren etc.

* Zorg dat je op tijd bent, als een activiteit reeds is begonnen kun je niet meer binnen omdat dit het proces kan verstoren.

* In de zaal mogen geen schoenen worden gedragen, neem sloffen mee of gebruik hiervoor de antislip-sokken van het centrum.

* Wij verzoeken iedereen om ook rustig te zijn in de Damastberg na de activiteit om slapende buurtbewoners niet te wekken.

* The Soulcircle is niet aansprakelijk voor de invulling van de activiteit, deze ligt te allen tijden bij de trainer.

* Mocht je naar aanleiding van deelname aan een activiteit vragen of opmerkingen hebben bespreek dit dan met de trainer. Kom je er samen niet uit neem dan contact op met Regina Wiericx.

* Deelname aan activiteiten in het centrum kunnen veranderingen teweeg brengen op mentaal / emotioneel gebied waarvoor de deelnemer zelf de verantwoording draagt. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de trainer.

* The Soulcircle kan niet aansprakelijk worden gesteld bij diefstal, vermissing of ongevallen.

* Inschrijven verplicht:

Aanmelden voor een activiteiten is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Bij het niet annuleren van je aanmelding zullen de kosten die worden gemaakt in rekening worden gebracht. Daarnaast is het fijn dat wij bij annulering contact op kunnen nemen met mensen die op de wachtlijst staan.

Iedere deelnemer heeft recht op tijd en aandacht. Om hierop toe te zien heeft the Soulcircle de afspraak dat er een maximaal aantal mensen per activiteit kunnen deelnemen. Wij gaan voor kwaliteit en hechten zeer veel waarde aan persoonlijke aandacht. Mocht een activiteit volgeboekt zijn dan krijg je hierover bericht.

Daarnaast kan het gebeuren dat een activiteit onverhoopt niet door kan gaan, wij nemen in dat geval contact met je op.

Bij voorbaat onze dank!